Crema de noapte – de ce este indispensabila ?

Crema de noapte joaca un rol esential in frumusetea si calitatea pielii noastre deoarece atunci cand dormim, pielea « se reface » si se regenereaza. Asadar, daca te intrebai cand ar trebui sa-ti rasfeti pielea, atunci ar trebui sa stii ca momentul cel mai potrivit este seara.

Noaptea, pielea este foarte activa

Ziua, piela se adapteaza conditiilor atmosferice, se protejeaza de radiatiile UV, de variatiile de temperatura, poluare, radicali liberi etc. Noaptea, pielea repara « stricaciunile » de peste zi. Daca vrei sa tii departe semnele imbatranirii, trebuie sa-ti cureti foarte bine pielea pentru a indeparta toata murdaria acumulata in timpul zilei, apoi sa aplici din nou o crema hidratanta de noapte.

Noaptea, pot sa folosesc aceeasi crema ca in timpul zilei ?

Da, poti folosi aceeasi crema atat ziua cat si noaptea – orice este mai bine decat sa dormi fara sa-ti hidratezi pielea, insa daca ai pielea uscata sau sensibila, este de preferat sa folosesti o crema cu efect mai intens antiimbatranire, cu un supliment de antioxidanti. Este important sa nu folosesti o crema prea grasa, totusi, ca sa nu astupi porii.

Stiai ca ?
Expertii dermatologi considera ca pielea imbatraneste cu cate opt zile in fiecare noapte in care nu te demachiezi ?

Crema de noapte nu este suficienta

Este importanta stabilirea unei rutine de ingrijire corecta a pielii. O ingrijire corecta a pielii te pregateste pentru zi si va ajuta sa ajuta pielea sa se regenerezei noaptea, ambele aspecte fiind vitale daca doresti o piele luminoasa si tinereasca.

Dimineata, dupa ce ti-ai curatat bine pielea, aplica o crema hidratanta. Foloseste intotdeauna o crema cu FPS 15 iarna si FPS 30 vara.

1 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Putem considera coarda de sarit ca cel mai bun aliat al nostru atunci cand vrem sa dam jos kilogramele in plus, sa scapam de celulita sau pur si simplu cand vrem sa ne simtim bine in pielea noastra.

citeste continuarea ...

Cauti un tratament eficient impotriva caderii parului? Punem pariu ca nici prin gand nu ti-a trecut ca ceaiul rosu ar putea fi un ajutor de nadejde.

citeste continuarea ...