Oţetul de mere te scăpa de acnee, riduri şi pete pe piele

Oţetul de mere nu este bun doar pentru salate, acesta este şi un produs cosmetic natural şi extrem de eficient. În plus, este şi accesibil la preţ.

Otetul de mere acnee ingrijirea pielii

Iată cum trebuie să foloseşti CORECT oţetul de mere

Oţetul de mere curătă fața

Pare incredibil, dar oţetul de mere curătă faţa mai bine ca majoritatea produselor cosmetice scumpe din comerţ. Acesta echilibrează nivelul PH-ului din piele curătând în profunzime. Oţetul de mere este un astringent natural, aducând pielii strălucire, un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Cum procedăm?

– Amestecaţi într-o sticlă 100 ml de apă cu 100 ml de oţet de mere. Agitaţi bine.
– Curăţaţi bine faţa cu un săpun blând, umeziţi un disc de bumbac cu acestă loţiune tonică şi ştergeţi usor faţa.
– Apoi aplicaţi o cremă hidratantă.

Oteţul de mere reduce porii

După ce v-aţi spălat si şters faţa, umeziţi cu oţet de mere un disc de bumbac şi tamponaţi uşor în locurile unde porii sunt cei mai vizibili.

Oţetul de mere are proprietăţi anti-riduri

Oţetul de mere poate încetini procesul de îmbătrânire a pielii. Amestecaţi oţet de mere cu miere în părti egale apoi aplicaţi această mască pe faţă. După 20 de minute, îndepărtaţi masca cu apă călduţă.

Această mască previne formarea ridurilor şi a petelor pe piele.

Cum folosim otetul de mere pentru a trata acneea?

Amestecaţi oţet de mere cu ulei de santal şi aplicaţi masca pe faţa. Acesta este un tratament eficient împotriva acneei şi în plus, atenuează cicatricile.

Citeşte şi:
Oţetul de mere pentru un păr frumos

Recomandari Despre-copii.com

Continutul inalt de fibre hidrosolubile din ovaz creeaza o senzatie de satietate, de aceea taratele de ovaz sunt din ce in ce mai utilizate in curele de slabire.

citeste continuarea ...

Bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient impotriva cosurilor, a punctelor negre si pentru a calma pielea iritata.

citeste continuarea ...

Stiati ca uleiul de masline va poate ajuta sa va albiti dintii in mod natural, fiind eficient impotriva petelor si in prevenirea formarii tartrului?

citeste continuarea ...

Pentru a inmuia pielea si a o ajuta sa lupte impotriva ridurilor, prepara o infuzie din patrunjel sau hasmatuchi (patrunjel cret) pe care o vei folosi ca o lotiune de fata.

citeste continuarea ...