Culoarea ochilor si personalitatea

Ştiai că între caracter şi culoarea ochilor există o strânsă legătură? Ce spune despre tine culoarea ochilor? Te defineşte? Află despre tine prin intermediul culorii ochilor tăi.

Ochii căprui cu o tentă deschisă, indică astfel o fire romantică, ce se lasă în voia sentimentelor, motiv pentru care uneori poate ajunge la puternice decepţii. În tot ceea ce face pune elan şi pasiune, iar în muncă dovedeşte multă conştiinciozitate şi obţine numeroase satisfacţii.

Ochii negri aparţin unui om ferm, cu multăenergie, pe care şi-o cheltuie deseori fără reţinere, ajungând chiar la epuizare. Greutăţile inerente vieţii sunt înfruntate cu hotărâre şi îndrăzneală. Acestor persoane le place să conducă, să aibă întâietate şi nu suportă criticile, considerând că au întotdeauna dreptate. Nu sunt lipsite totuşi de spirit de înţelegere, ceea ce face ca după ieşiri tumultoase să se lase îmblânziţi.

Ochii cenuşii caracterizează firi ce calculează totul la rece. În contactele sociale, îşi impun părerile. Uneori preferă riscul, iar pe plan sentimental persoana cu astfel de ochi se lasă, de multe ori, purtată de vise şi himere.

Ochii verzi indica un temperament pătimaş, ce poate crea mari probleme şi greutăţi, atât în muncă cât şi în viaţa particulară. În general, firea le este energică, iar rezultatele satisfăcătoare în tot ceea ce fac. Singurătatea este periculoasă ca şi izolarea de societate. Clipele de melancolie pot duce la deznodăminte neplăcute.

Ochii albaştri indică o inimă duioasă, o fire blândă, întelegătoare, plăcută în societate şi care îi atrage ca un magnet pe cei din jur. Ei transmit în jur linişte, ceea ce face ca mulţi să-i caute, pentru a fi mângâiaţi, consolaţi, răsfaţaţi. Persoanele cu ochi albaştri dau dovadă de multă răbdare, iar decepţia şi înfrângerile îi fac şi mai puternici.

0 Shares
Top articole:

Crezi ca ouale se pastreaza mai bine in frigider? La fel ca rosiile sau castravetii? Ei bine, te inseli! Sunt alimente care se pastreaza mai bine daca sunt tinute intr-un loc racoros, dar nu…

citeste continuarea ...

Oţetul de mere nu este bun doar pentru salate, acesta este şi un produs cosmetic natural şi extrem de eficient. În plus, este şi accesibil la preţ.

citeste continuarea ...

Bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient impotriva cosurilor, a punctelor negre si pentru a calma pielea iritata.

citeste continuarea ...

Stiati ca uleiul de masline va poate ajuta sa va albiti dintii in mod natural, fiind eficient impotriva petelor si in prevenirea formarii tartrului?

citeste continuarea ...

Putem considera coarda de sarit ca cel mai bun aliat al nostru atunci cand vrem sa dam jos kilogramele in plus, sa scapam de celulita sau pur si simplu cand vrem sa ne simtim bine in pielea noastra.

citeste continuarea ...

Ştim deja de numeroasele efecte benefice pe care chefirul le are asupra sănătăţii întregului organism, dar ştiai că acesta face minuni şi asupra pielii noastre?

citeste continuarea ...

Mierea este un aliat puternic al unui sistem imunitar puternic. Insa este recomandat sa o consumam in timpul sarcinii?

citeste continuarea ...