Cum se aplică rujul şi creionul de buze

Cum se aplica rujul si creionul de buze

Aplicarea creionului de buze. Folosirea creionului de buze este opţională. Însă, în cazul în care îl foloseşti, trebuie să-l aplici înainte de ruj. Nu folosi un creion de buze cu o culoare mai închisă decât cea a rujului, deoarece, în cazul în care rujul se ia de pe buze, vei rămâne doar cu conturul. Foloseşte unul de o culoare neutră sau cu una apropiată de cea a rujului. Pornind din centrul buzei, trage câte o linie către fiecare margine, urmărind linia naturală a buzei. Dacă doreşti ca rujul tău să dureze mai mult, colorează cu creionul întreagă buză.

Sugestie. Înainte de a aplica creionul, ţine-l în frigider pentru câteva minute, pentru a face ascuţirea sa mai uşoară.

Aplicarea rujului. Un strat subţire de pudră sau un pic de fond de ten aplicat sub stratul de ruj poate mări rezistenţa acestuia. Pe de altă parte, poate usca buzele, aşa că foloseşte un ruj cremos. Întinde-ţi buzele şi începe aplicarea rujului pornind din centrul buzei către margini. Apoi freacă-ţi buzele una de alta şi aplică un alt strat de ruj. Astfel, culoarea rujului ca dura mai mult.

Pentru o mare precizie în aplicarea rujului, foloseşte-te de o perie de buze.

0 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Ştim deja de numeroasele efecte benefice pe care chefirul le are asupra sănătăţii întregului organism, dar ştiai că acesta face minuni şi asupra pielii noastre?

citeste continuarea ...