Cum se aplică rujul şi creionul de buze

Cum se aplica rujul si creionul de buze

Aplicarea creionului de buze. Folosirea creionului de buze este opţională. Însă, în cazul în care îl foloseşti, trebuie să-l aplici înainte de ruj. Nu folosi un creion de buze cu o culoare mai închisă decât cea a rujului, deoarece, în cazul în care rujul se ia de pe buze, vei rămâne doar cu conturul. Foloseşte unul de o culoare neutră sau cu una apropiată de cea a rujului. Pornind din centrul buzei, trage câte o linie către fiecare margine, urmărind linia naturală a buzei. Dacă doreşti ca rujul tău să dureze mai mult, colorează cu creionul întreagă buză.

Sugestie. Înainte de a aplica creionul, ţine-l în frigider pentru câteva minute, pentru a face ascuţirea sa mai uşoară.

Aplicarea rujului. Un strat subţire de pudră sau un pic de fond de ten aplicat sub stratul de ruj poate mări rezistenţa acestuia. Pe de altă parte, poate usca buzele, aşa că foloseşte un ruj cremos. Întinde-ţi buzele şi începe aplicarea rujului pornind din centrul buzei către margini. Apoi freacă-ţi buzele una de alta şi aplică un alt strat de ruj. Astfel, culoarea rujului ca dura mai mult.

Pentru o mare precizie în aplicarea rujului, foloseşte-te de o perie de buze.

Recomandari Despre-copii.com

Continutul inalt de fibre hidrosolubile din ovaz creeaza o senzatie de satietate, de aceea taratele de ovaz sunt din ce in ce mai utilizate in curele de slabire.

citeste continuarea ...

Oţetul de mere nu este bun doar pentru salate, acesta este şi un produs cosmetic natural şi extrem de eficient. În plus, este şi accesibil la preţ.

citeste continuarea ...

Bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient impotriva cosurilor, a punctelor negre si pentru a calma pielea iritata.

citeste continuarea ...

Stiati ca uleiul de masline va poate ajuta sa va albiti dintii in mod natural, fiind eficient impotriva petelor si in prevenirea formarii tartrului?

citeste continuarea ...

Pentru a inmuia pielea si a o ajuta sa lupte impotriva ridurilor, prepara o infuzie din patrunjel sau hasmatuchi (patrunjel cret) pe care o vei folosi ca o lotiune de fata.

citeste continuarea ...