Semnificatia numelui Cristina

numele Cristina semnificatie origine

Despre numele Cristina:

Porti numele Cristina? Vezi ce inseamna numele tau!

Introvertita, secretoasa si rezervata, Cristina nu este o persoana de “societate”. Isi alege cu grija persoanele care o inconjoara si prefera singuratatea in locul prieteniilor in care nu crede 100%. Pragmatica si rationala, pune de obicei raul inainte. Cu toate acestea, puteti conta pe seriozitatea ei.

In relatii, cauta mai ales securitatea. Prefera o viata amoroasa monotona, dar sigura. Are valori morale solide, este o persoana fidela si afectuoasa, dar nu demonstrativa.

Uneori, are unele dificultati sa-si exprime sentimentele si emotiile. Dar sa stii ca daca ea te iubeste, e pentru toata viata!

Are des nevoie de momente de singuratate,  sa poata citi in liniste o carte, sa asculte muzica preferata sau sa urmareasca un documentar interesant.

Este sensibila la problemele celor din jur, iubeste animalele si s-ar implica oricand in actiuni caritabile.

Rar vei vedea o Cristina excentrica, dornica de mondenitati. Ii place linistea, simplitatea si naturaletea – atat in relatiile cu ceilalti cat si in felul de a se imbraca, de a-si decora casa etc.

56 Shares
Recomandari Despre-copii.com

„Daniela are clasa” – cam asa ar putea fi caracterizata pe scurt! Daniela are mereu grija sa fie imbracata perfect, cu gust, fiind mereu o aparitie impecabila.

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Bianca este un nume de origine italiana se inseamna „alb, pur”. Varianta franceza a numelui Bianca este Blanche.

citeste continuarea ...

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

citeste continuarea ...