Semnificatia numelui Cristina

numele Cristina semnificatie origine

Despre numele Cristina:

Porti numele Cristina? Vezi ce inseamna numele tau!

Introvertita, secretoasa si rezervata, Cristina nu este o persoana de “societate”. Isi alege cu grija persoanele care o inconjoara si prefera singuratatea in locul prieteniilor in care nu crede 100%. Pragmatica si rationala, pune de obicei raul inainte. Cu toate acestea, puteti conta pe seriozitatea ei.

In relatii, cauta mai ales securitatea. Prefera o viata amoroasa monotona, dar sigura. Are valori morale solide, este o persoana fidela si afectuoasa, dar nu demonstrativa.

Uneori, are unele dificultati sa-si exprime sentimentele si emotiile. Dar sa stii ca daca ea te iubeste, e pentru toata viata!

Are des nevoie de momente de singuratate,  sa poata citi in liniste o carte, sa asculte muzica preferata sau sa urmareasca un documentar interesant.

Este sensibila la problemele celor din jur, iubeste animalele si s-ar implica oricand in actiuni caritabile.

Rar vei vedea o Cristina excentrica, dornica de mondenitati. Ii place linistea, simplitatea si naturaletea – atat in relatiile cu ceilalti cat si in felul de a se imbraca, de a-si decora casa etc.

56 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica.

citeste continuarea ...