Semnificatia numelui Andrei

numele andrei semnificatie origine

Care este semnificatia numelui Andrei?

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular, isi prezinta punctul de vedere intr-un mod calm dar bine argumentat. Este ceea ce numim: o mana de fier intr-o manusa de catifea.

Despre numele Andrei

Este o persoana foarte atasata de familie; va face tot posibilul sa pastreze o buna relatie cu membrii ei.

In dragoste, este uneori dificil si asta pentru ca el cauta mereu perfectiunea. Rar va regreta o relatie incheiata si asta pentru ca este convins ca exista cineva mai bun.

Ce profesii i se potrivesc unui Andrei?

Andrei poate fi bun in orice domeniu, insa il vom intalni mai des in domeniile care tin de comunicare, in turism, marketing.

Spune-ne si tu daca-ti place numele Andrei sau daca ai intalnit persoane care poarta acest nume si cum ti se par acestia.

9 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Despre numele Adelina

Adelina este un nume de origine germana ce semnifica noblete. Nume asemanatoare: Adina, Adelaida, Adelle, Adalia, Adelia, Edelle

citeste continuarea ...

Originea numelui Nadia: ruseasca
Semnificatia numelui Nadia: speranta, nadejde

citeste continuarea ...

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa

citeste continuarea ...

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...