Semnificatia numelui Andrei

numele andrei semnificatie origine

Care este semnificatia numelui Andrei?

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular, isi prezinta punctul de vedere intr-un mod calm dar bine argumentat. Este ceea ce numim: o mana de fier intr-o manusa de catifea.

Despre numele Andrei

Este o persoana foarte atasata de familie; va face tot posibilul sa pastreze o buna relatie cu membrii ei.

In dragoste, este uneori dificil si asta pentru ca el cauta mereu perfectiunea. Rar va regreta o relatie incheiata si asta pentru ca este convins ca exista cineva mai bun.

Ce profesii i se potrivesc unui Andrei?

Andrei poate fi bun in orice domeniu, insa il vom intalni mai des in domeniile care tin de comunicare, in turism, marketing.

Spune-ne si tu daca-ti place numele Andrei sau daca ai intalnit persoane care poarta acest nume si cum ti se par acestia.

9 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Originea numelui Nadia: ruseasca
Semnificatia numelui Nadia: speranta, nadejde

citeste continuarea ...

Nicoleta este o persoana activa, ii plac iesirile intre prieteni, este mereu joviala, de un optimism contagios …

citeste continuarea ...

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Despre numele Adelina

Adelina este un nume de origine germana ce semnifica noblete. Nume asemanatoare: Adina, Adelaida, Adelle, Adalia, Adelia, Edelle

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...