Semnificatia numelui Mihai

Care este semnificatia numelui Mihai?

Despre numele Mihai

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

Mihai este ca argintul viu – hiperactiv, extrem de dinamic; da mereu impresia ca este  presat de o problema; rabdarea nu este calitatea lui esentiala. Se afirma mereu ca un lider, nu lasa niciun lucru inceput la voia intamplarii, se dedica trup si suflet pentru ca lucrurile sa fie asa cum si-a dorit.

Mihai adora calatoriile, este mereu pe drumuri, ii place sa fie mereu intre 2 avioane si se adapteaza rapid unor noi situatii.

In relatiile afective, uraste monotonia, persoana de langa el trebuie mereu sa-l surprinda cu ceva nou. Fidelitatea nu este punctul lui forte, nu este omul unei singure relatii. Mihai este un seducator, va face multe cuceriri in viata lui, insa nu va accepta nicio infidelitate de la partenera sa.

36 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Despre numele Adelina

Adelina este un nume de origine germana ce semnifica noblete. Nume asemanatoare: Adina, Adelaida, Adelle, Adalia, Adelia, Edelle

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa

citeste continuarea ...

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...