Semnificatia numelui Mihai

Care este semnificatia numelui Mihai?

Despre numele Mihai

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

Mihai este ca argintul viu – hiperactiv, extrem de dinamic; da mereu impresia ca este  presat de o problema; rabdarea nu este calitatea lui esentiala. Se afirma mereu ca un lider, nu lasa niciun lucru inceput la voia intamplarii, se dedica trup si suflet pentru ca lucrurile sa fie asa cum si-a dorit.

Mihai adora calatoriile, este mereu pe drumuri, ii place sa fie mereu intre 2 avioane si se adapteaza rapid unor noi situatii.

In relatiile afective, uraste monotonia, persoana de langa el trebuie mereu sa-l surprinda cu ceva nou. Fidelitatea nu este punctul lui forte, nu este omul unei singure relatii. Mihai este un seducator, va face multe cuceriri in viata lui, insa nu va accepta nicio infidelitate de la partenera sa.

Recomandari Despre-copii.com

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

Adina este un nume de origine ebraica ce semnifica gingasie, gentilete, delicatete, cea careia ii este dor.

citeste continuarea ...

„Daniela are clasa” – cam asa ar putea fi caracterizata pe scurt! Daniela are mereu grija sa fie imbracata perfect, cu gust, fiind mereu o aparitie impecabila.

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Porti numele Cristina? Vezi ce inseamna numele tau!

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Nicoleta este o persoana activa, ii plac iesirile intre prieteni, este mereu joviala, de un optimism contagios …

citeste continuarea ...

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Semnificatia numelui Adriana: bucurie, iubire, fericire.

Adriana este un nume de origine latina.

citeste continuarea ...

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

citeste continuarea ...

Bianca este un nume de origine italiana se inseamna „alb, pur”. Varianta franceza a numelui Bianca este Blanche.

citeste continuarea ...