Semnificatia numelui David

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

David este o persoana ce nu poate trece neobservata. Are o carisma ce nu lasa indiferente reprezentantele sexului frumos.

David este extrem de orgolios si se considera superior celorlalti, neacceptand nici un fel de critica. Este o fire independenta, curioasa, deschisa la tot ce este nou. David este un om al placerilor vietii si numai daca reuseste sa-si stabileasca prioritatile, va reusi tot ce-si va propune in viata.

David de mic fiind incearca sa se impuna in fata fratiorilor sau a colegilor de clasa. Ca prieten, nu este o persoana pe care sa stii sigur ca te poti baza, deoarece interesul lui primeaza.

In relatiile amoroase, David se face repede placut, este cum am mai zis un adevarat seducator, dar asteapta de la pechea lui o implicare de 100%, altfel cuplul nu va rezista. David nu este omul compromisurilor. Insa David nu estefoarte comunicativ in cuplu, de aceea persoana de langa el va trebui sa invete sa-i citeasca gandurile, altfel risca sa apara neintelegeri in cuplu deoarece David nu o sa-si exprime cu voce tare sentimentele.

Personalitati ce poarte numele David

David Beckham – fotbalist
David Bowie – muzician
David Gahan – cantaret Depeche Mode
David Guetta – dj

Tie cum ti se pare numele David? Spune-ne parerea ta!

9 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Adina este un nume de origine ebraica ce semnifica gingasie, gentilete, delicatete, cea careia ii este dor.

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa

citeste continuarea ...

Semnificatia numelui Adriana: bucurie, iubire, fericire.

Adriana este un nume de origine latina.

citeste continuarea ...

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica.

citeste continuarea ...