Semnificatia numelui David

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

David este o persoana ce nu poate trece neobservata. Are o carisma ce nu lasa indiferente reprezentantele sexului frumos.

David este extrem de orgolios si se considera superior celorlalti, neacceptand nici un fel de critica. Este o fire independenta, curioasa, deschisa la tot ce este nou. David este un om al placerilor vietii si numai daca reuseste sa-si stabileasca prioritatile, va reusi tot ce-si va propune in viata.

David de mic fiind incearca sa se impuna in fata fratiorilor sau a colegilor de clasa. Ca prieten, nu este o persoana pe care sa stii sigur ca te poti baza, deoarece interesul lui primeaza.

In relatiile amoroase, David se face repede placut, este cum am mai zis un adevarat seducator, dar asteapta de la pechea lui o implicare de 100%, altfel cuplul nu va rezista. David nu este omul compromisurilor. Insa David nu estefoarte comunicativ in cuplu, de aceea persoana de langa el va trebui sa invete sa-i citeasca gandurile, altfel risca sa apara neintelegeri in cuplu deoarece David nu o sa-si exprime cu voce tare sentimentele.

Personalitati ce poarte numele David

David Beckham – fotbalist
David Bowie – muzician
David Gahan – cantaret Depeche Mode
David Guetta – dj

Tie cum ti se pare numele David? Spune-ne parerea ta!

Recomandari Despre-copii.com

Adina este un nume de origine ebraica ce semnifica gingasie, gentilete, delicatete, cea careia ii este dor.

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Bianca este un nume de origine italiana se inseamna „alb, pur”. Varianta franceza a numelui Bianca este Blanche.

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Semnificatia numelui Adriana: bucurie, iubire, fericire.

Adriana este un nume de origine latina.

citeste continuarea ...

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica.

citeste continuarea ...

Originea numelui Nadia: ruseasca
Semnificatia numelui Nadia: speranta, nadejde

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Despre numele Adelina

Adelina este un nume de origine germana ce semnifica noblete. Nume asemanatoare: Adina, Adelaida, Adelle, Adalia, Adelia, Edelle

citeste continuarea ...