Semnificatia numelui Alexandra

alexandra nume semnificatie

Care este semnificatia numelui Alexandra?

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei. Alexandra poate fi deseori perceputa ca o persoana vanitoasa, ea avand mereu o parere buna despre propria-i persoana. Cu toate acestea, nu devine antipatica in ochii celor care o percep cateodata ca prea “plina de ea”.

Ce-i place Alexandrei?

Ii place sa se distreze, nu poate renunta la micile placeri ale vietii, rar rateaza vreo petrecere. Daca are un examen de dat a doua zi dar este si invitata la o super petrecere, va alege petrecerea.

La serviciu, uneori este cu capul in nori, dezordonata. Nu este omul caruia sa-i atribui mari responsabilitati. Nu este o persoana tehnica. I se potrivesc domeniile artistice, unde a fi “cu capul in nori”, poate fi o calitate.

Citeste si:
Semnificatia numelui Mihaela

In relatiile sentimentale, se dedica trup si suflet, in schimb este foarte geloasa. Este in stare de multe sacrificii pentru persoana iubita, poate renunta la tot ce are daca i se cere acest lucru. Dar pentru ca stie ca ea ar da totul ca o relatie sa mearga, are aceeasi pretentie si de la iubitul ei, iar dezamagirile uneori iminente cand ai asemenea pretentii pot fi devastatoare pentru ea. Alexandra trece foarte greu peste o despartire, va trece mult timp pana va avea puterea sa o ia de la capat.

Citeste si:
Semnificatia numelui Cristina

Recomandari Despre-copii.com

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Adina este un nume de origine ebraica ce semnifica gingasie, gentilete, delicatete, cea careia ii este dor.

citeste continuarea ...

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

citeste continuarea ...

Semnificatia numelui Adriana: bucurie, iubire, fericire.

Adriana este un nume de origine latina.

citeste continuarea ...

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular

citeste continuarea ...

Nicoleta este o persoana activa, ii plac iesirile intre prieteni, este mereu joviala, de un optimism contagios …

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...

Bianca este un nume de origine italiana se inseamna „alb, pur”. Varianta franceza a numelui Bianca este Blanche.

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica.

citeste continuarea ...

„Daniela are clasa” – cam asa ar putea fi caracterizata pe scurt! Daniela are mereu grija sa fie imbracata perfect, cu gust, fiind mereu o aparitie impecabila.

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...