Semnificatia numelui Alexandra

alexandra nume semnificatie

Care este semnificatia numelui Alexandra?

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei. Alexandra poate fi deseori perceputa ca o persoana vanitoasa, ea avand mereu o parere buna despre propria-i persoana. Cu toate acestea, nu devine antipatica in ochii celor care o percep cateodata ca prea “plina de ea”.

Ce-i place Alexandrei?

Ii place sa se distreze, nu poate renunta la micile placeri ale vietii, rar rateaza vreo petrecere. Daca are un examen de dat a doua zi dar este si invitata la o super petrecere, va alege petrecerea.

La serviciu, uneori este cu capul in nori, dezordonata. Nu este omul caruia sa-i atribui mari responsabilitati. Nu este o persoana tehnica. I se potrivesc domeniile artistice, unde a fi “cu capul in nori”, poate fi o calitate.

Citeste si:
Semnificatia numelui Mihaela

In relatiile sentimentale, se dedica trup si suflet, in schimb este foarte geloasa. Este in stare de multe sacrificii pentru persoana iubita, poate renunta la tot ce are daca i se cere acest lucru. Dar pentru ca stie ca ea ar da totul ca o relatie sa mearga, are aceeasi pretentie si de la iubitul ei, iar dezamagirile uneori iminente cand ai asemenea pretentii pot fi devastatoare pentru ea. Alexandra trece foarte greu peste o despartire, va trece mult timp pana va avea puterea sa o ia de la capat.

Citeste si:
Semnificatia numelui Cristina

2 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Nicoleta este o persoana activa, ii plac iesirile intre prieteni, este mereu joviala, de un optimism contagios …

citeste continuarea ...

Originea numelui Nadia: ruseasca
Semnificatia numelui Nadia: speranta, nadejde

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica.

citeste continuarea ...

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...