Semnificatia numelui Nadia

numele nadia semnificatie

Originea numelui Nadia: ruseasca
Semnificatia numelui Nadia: speranta, nadejde

Despre numele Nadia

Nadia este o femeie frumoasa, seducatoare ca un adevarat star de cinema. Nadia are in ea acel ceva care te cucereste si care ii da un aer unic, distinct.

Nadia este o persoana extravaganta, de parca ar juca in permanenta un rol, iar acest lucru nu este mereu pe placul anturajului ei care o considera uneori falsa si egoista.

Nadia are grija de aspectul fizic si este mai mereu in ton cu moda.

Chiar daca la prima vedere Nadia pare o femeie frumoasa dar superficiala, in realitate este de o moralitate ireprosabila, stiind ce este bine si ce este rau in viata, insa nu este prea atasata de „traditii”, traind mai degraba dupa propriile reguli.

Nadia si barbatii

In relatiile amoroase, si in general in societate, Nadia trebuie sa se simta admirata. Este atrasa de barbatii care se lasa greu cuceriti. Nu o sa vedem prea des femei ce poarta numele Nadia langa barbati care le sufoca cu gesturi de tandrete. Nadiei ii plac barbatii independeti si nu prea sensibili.

Nadia are o viziune moderna a cuplului, constrangerile sociale nu sunt facute pentru ea, de aceea cauta un barbat la fel de open minded ca si ea.

Celebritati ce poarta numele Nadia:
Nadia Comaneci – gimnasta

 

6 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Despre numele Adelina

Adelina este un nume de origine germana ce semnifica noblete. Nume asemanatoare: Adina, Adelaida, Adelle, Adalia, Adelia, Edelle

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Bianca este un nume de origine italiana se inseamna „alb, pur”. Varianta franceza a numelui Bianca este Blanche.

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...