Semnificatia numelui Nadia

numele nadia semnificatie

Originea numelui Nadia: ruseasca
Semnificatia numelui Nadia: speranta, nadejde

Despre numele Nadia

Nadia este o femeie frumoasa, seducatoare ca un adevarat star de cinema. Nadia are in ea acel ceva care te cucereste si care ii da un aer unic, distinct.

Nadia este o persoana extravaganta, de parca ar juca in permanenta un rol, iar acest lucru nu este mereu pe placul anturajului ei care o considera uneori falsa si egoista.

Nadia are grija de aspectul fizic si este mai mereu in ton cu moda.

Chiar daca la prima vedere Nadia pare o femeie frumoasa dar superficiala, in realitate este de o moralitate ireprosabila, stiind ce este bine si ce este rau in viata, insa nu este prea atasata de „traditii”, traind mai degraba dupa propriile reguli.

Nadia si barbatii

In relatiile amoroase, si in general in societate, Nadia trebuie sa se simta admirata. Este atrasa de barbatii care se lasa greu cuceriti. Nu o sa vedem prea des femei ce poarta numele Nadia langa barbati care le sufoca cu gesturi de tandrete. Nadiei ii plac barbatii independeti si nu prea sensibili.

Nadia are o viziune moderna a cuplului, constrangerile sociale nu sunt facute pentru ea, de aceea cauta un barbat la fel de open minded ca si ea.

Celebritati ce poarta numele Nadia:
Nadia Comaneci – gimnasta

 

Recomandari Despre-copii.com

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Adina este un nume de origine ebraica ce semnifica gingasie, gentilete, delicatete, cea careia ii este dor.

citeste continuarea ...

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa

citeste continuarea ...

„Daniela are clasa” – cam asa ar putea fi caracterizata pe scurt! Daniela are mereu grija sa fie imbracata perfect, cu gust, fiind mereu o aparitie impecabila.

citeste continuarea ...

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica.

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

Nicoleta este o persoana activa, ii plac iesirile intre prieteni, este mereu joviala, de un optimism contagios …

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

David este sarmant, seducator, sociabil, stie ce vrea si va obtine tot ce-si doreste indiferent de mijloace.

citeste continuarea ...