Semnificatia numelui Adnana

Ce semnificatii si ce origine are numele Adnana?

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica. Provine de la arabescu Adnan sau de la Adana – femininul in spaniola de la Adam.

Numele Adnana a devenit cunoscut in Romania prin anii 1970-1980, dupa aparitia filmului „Toate panzele sus” in care Julieta Szönyi joaca rolul frumoasei Adnana.

 

6 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Adina este un nume de origine ebraica ce semnifica gingasie, gentilete, delicatete, cea careia ii este dor.

citeste continuarea ...

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa

citeste continuarea ...