Semnificatia numelui Andreea

Despre numele Andreea

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

Nume de origine greaca, s-a raspandit si in lumea crestina datorita apostolului lui Iisus, Andrei. Persoanele care poarta numele Andreea sau Andrei isi serbeaza ziua onomastica pe 30 noiembrie, de Sfantul Andrei. Ziua de Sfantul Andrei mai este cunoscuta sub denumirea “cap de iarna”.

 

Personalitati care poarta numele Andreea

– Andreea Raicu – prezentatoare TV, actrita, model
– Andreea Marin – prezentatoare TV
– Andreea Esca – prezentatoare TV
– Andreea Banica – cantareata
– Andreea Balan – cantareata
– Andreea Raducan – sportiva

 

0 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa

citeste continuarea ...

Nicoleta este o persoana activa, ii plac iesirile intre prieteni, este mereu joviala, de un optimism contagios …

citeste continuarea ...

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular

citeste continuarea ...

Mihaela este plina de viata, chiar exploziva. Este o justitiara, nu accepta nedreptatea, fie ca este vorba de propria-i persoana, fie ca este vorba de ceilalti.

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...