Semnificatia numelui Laura

Care este personalitatea persoanelor care poarta numele Laura?

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa detina controlul, si poate deveni o adevarata experta in manipulare.

Este adevarat ca Laura este o persoana fina, delicata, dar esti si foarte perspicace. Laura nu va rata niciodata o oportunitate. Fiind o persoana materialista, Laura are simtul afacerilor si isi urmareste mereu propriul interes. Mai degraba nerabdatoare, impulsiva, ea are tendinta de a gandi pe termen scurt – se gandeste mereu la prezent, fara a lua in seama consecintele propriilor acte pe termen lung.

Laura nu accepta usor criticile, reprosurile, ordinele, nici la serviciu, nici in viata privata. De aceea, dintr-o persoana finuta va deveni una agresiva.

Copil fiind, Laura nu este foarte docila – este posesiva, autoritara, iar parintii cedeaza mereu in fata capriciilor ei. Este necesara o educatie stricta, insistand pe notiunea de ordine, disciplina, punctualitate, munca.

Ce profesii i se potrivesc Laurei ?

In ceea ce priveste alegerea profesiei, Laura se va indrepta spre comert, marketing, finante, limbi straine.

6 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

Porti numele Cristina? Vezi ce inseamna numele tau!

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular

citeste continuarea ...

„Daniela are clasa” – cam asa ar putea fi caracterizata pe scurt! Daniela are mereu grija sa fie imbracata perfect, cu gust, fiind mereu o aparitie impecabila.

citeste continuarea ...

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...