Semnificatia numelui Laura

Care este personalitatea persoanelor care poarta numele Laura?

Laura este o aparitie sarmanta, sofisticata. Totusi, sub aceasta aparenta se poate ascunde o alta fata a ei. Hotarata, energica, ea cauta prin diferite mijloace sa detina controlul, si poate deveni o adevarata experta in manipulare.

Este adevarat ca Laura este o persoana fina, delicata, dar esti si foarte perspicace. Laura nu va rata niciodata o oportunitate. Fiind o persoana materialista, Laura are simtul afacerilor si isi urmareste mereu propriul interes. Mai degraba nerabdatoare, impulsiva, ea are tendinta de a gandi pe termen scurt – se gandeste mereu la prezent, fara a lua in seama consecintele propriilor acte pe termen lung.

Laura nu accepta usor criticile, reprosurile, ordinele, nici la serviciu, nici in viata privata. De aceea, dintr-o persoana finuta va deveni una agresiva.

Copil fiind, Laura nu este foarte docila – este posesiva, autoritara, iar parintii cedeaza mereu in fata capriciilor ei. Este necesara o educatie stricta, insistand pe notiunea de ordine, disciplina, punctualitate, munca.

Ce profesii i se potrivesc Laurei ?

In ceea ce priveste alegerea profesiei, Laura se va indrepta spre comert, marketing, finante, limbi straine.

Recomandari Despre-copii.com

Adnana este un nume de origine araba si semnifica placere, eternitate, magnifica, speciala, personalitate puternica.

citeste continuarea ...

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras …

citeste continuarea ...

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

Bianca este un nume de origine italiana se inseamna „alb, pur”. Varianta franceza a numelui Bianca este Blanche.

citeste continuarea ...

Alexandra este o persoana sociabila, deschisa, joviala. Nu-i place singuratatea, de aceea cauta mereu compania prietenilor, a familiei.

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Adina este un nume de origine ebraica ce semnifica gingasie, gentilete, delicatete, cea careia ii este dor.

citeste continuarea ...

Mihai este obiectiv, capabil a se dedica unei cauze, are mare incredere in propria persoana si este foarte putin influentabil.

citeste continuarea ...

Semnificatia numelui Adriana: bucurie, iubire, fericire.

Adriana este un nume de origine latina.

citeste continuarea ...

Andrei are o personalitate puternica, este foarte activ, plin de energie si curaj, cu un temperament pasional. Personalitatea lui puternica se manifesta intr-un mod particular

citeste continuarea ...

Porti numele Cristina? Vezi ce inseamna numele tau!

citeste continuarea ...

Amatori de calatorii, barbatii care poarta <strong>numele Mircea</strong> au noroc la bani, in afaceri si isi aleg intotdeauna profesia care li se potriveste.

citeste continuarea ...

Originea numelui Nadia: ruseasca
Semnificatia numelui Nadia: speranta, nadejde

citeste continuarea ...

Despre numele Adelina

Adelina este un nume de origine germana ce semnifica noblete. Nume asemanatoare: Adina, Adelaida, Adelle, Adalia, Adelia, Edelle

citeste continuarea ...

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...