Semnificatia numelui Ioana

Ce semnificatie are numele Ioana?

Despre numele Ioana

Ioana este o persoana deschisa, sociabila, comunicativa, extrovertita, care-si exprima mereu bucuria de a trai si de a interactiona cu ceilalti. Ii plac iesirile in oras, cu prietenii sau cu familia. Cu toate ca la prima vedere pare o persoana de neclintit, vei desoperi in Ioana o persoana sensibila, linistita, usor rezervata. Are momente de vulnerabilitate si fragilitate, insa reuseste mereu sa le depaseasca cu zambetul pe buze.

Ioana este o persoana independenta, se adapteaza usor situatilor aparute, este inteligenta, curioasa si dornica sa invete mereu lucruri noi. Depune mult efort in a-si indeplini indatoririle. La serviciu, reuseste mereu sa se impuna, de ceea nu este mereu bine vazuta de colegi, insa este apreciata de sefi.

In dragoste, Ioana prefera sa se victimizeze. Uneori traieste din amintiri, in loc sa profite de viata. De fapt, ei ii place mai mult sa traiasca singura, idealizand iubirea.

8 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Claudia este o persoana sociabila si comunicativa. Prin felul de a se imbraca, usor neconventional dar si prin felul in care vede lumea …

citeste continuarea ...

Semnificatia numelui Adriana: bucurie, iubire, fericire.

Adriana este un nume de origine latina.

citeste continuarea ...

Porti numele Cristina? Vezi ce inseamna numele tau!

citeste continuarea ...

Originea numelui Ana: ebraică

Ana are o personalitate complexa, dar ambigua, dat fiind faptul ca intalnim 2 laturi ale personalitatii ei

citeste continuarea ...

Andreea este un nume des intalnit in Romania. Provine de la grecescul Andreas, nume atestat in epoca greco-romana si care semnifica barbatie, curaj.

citeste continuarea ...

„Daniela are clasa” – cam asa ar putea fi caracterizata pe scurt! Daniela are mereu grija sa fie imbracata perfect, cu gust, fiind mereu o aparitie impecabila.

citeste continuarea ...