Ce flori oferim la diferite ocazii?

Ce flori oferim la diferite ocazii?

Florile sunt nelipsite în viaţa noastră. Ele înseamnă daruri gingaşe pe care le oferim celor dragi cu ocazia diferitelor evenimente familiale.

Ştiţi să alegeţi cele mai potrivite flori? Dacă nu, vom încerca să vă dăm câteva sugestii.

La naşterea unei fetiţe, puteţi oferi părinţilor un bucheţel de lăcrămioare, nu-mă-uita, trandafiri roz, margarete, liliac sau garoafe albe sau roz. Când noul-născut este băiat, puteţi oferi un buchet de garoafe violet, stânjenei, crini sau narcise. În general, în asemenea ocazii, trebuie alese flori delicate, puţin voluminoase. Bucheţelul este bines ă fie legat cu o fundiţă fină de mătase albă, bleu sau roz.

Unei fete tinere, oferiţi-I flori cu tije lungi, colorate în roz, galben sau alb (trandafiri, margarete, garoafe, lalele, frezia). La zua unui bărbat, putem oferi un buchet de garoafe galbene.

La sărbătorirea nunţii de argint, este potrivit un buchet de trandafiri roşii sau roz, având la mijloc câţiva trandafiri albi, iar la nunta de aur, este binevenit un buchet de crizanteme galbene.

O flare poate însemna mai mult decât un cadou. Pentru fiecare dintre noi, florile sunt simbolul dragostei şi al înţelegerii. Poţi ierta mai uşor dar şi lăcrim, ascunzându-ţi sentimentele în parfumul unei flori, Dăruiţi flori şi veţi fi mai fericiţi.

Foto: http://www.flickr.com/photos/calliope/3349556938