Ce flori oferim la diferite ocazii?

Ce flori oferim la diferite ocazii?

Florile sunt nelipsite în viaţa noastră. Ele înseamnă daruri gingaşe pe care le oferim celor dragi cu ocazia diferitelor evenimente familiale.

Ştiţi să alegeţi cele mai potrivite flori? Dacă nu, vom încerca să vă dăm câteva sugestii.

La naşterea unei fetiţe, puteţi oferi părinţilor un bucheţel de lăcrămioare, nu-mă-uita, trandafiri roz, margarete, liliac sau garoafe albe sau roz. Când noul-născut este băiat, puteţi oferi un buchet de garoafe violet, stânjenei, crini sau narcise. În general, în asemenea ocazii, trebuie alese flori delicate, puţin voluminoase. Bucheţelul este bines ă fie legat cu o fundiţă fină de mătase albă, bleu sau roz.

Unei fete tinere, oferiţi-I flori cu tije lungi, colorate în roz, galben sau alb (trandafiri, margarete, garoafe, lalele, frezia). La zua unui bărbat, putem oferi un buchet de garoafe galbene.

La sărbătorirea nunţii de argint, este potrivit un buchet de trandafiri roşii sau roz, având la mijloc câţiva trandafiri albi, iar la nunta de aur, este binevenit un buchet de crizanteme galbene.

O flare poate însemna mai mult decât un cadou. Pentru fiecare dintre noi, florile sunt simbolul dragostei şi al înţelegerii. Poţi ierta mai uşor dar şi lăcrim, ascunzându-ţi sentimentele în parfumul unei flori, Dăruiţi flori şi veţi fi mai fericiţi.

Foto: http://www.flickr.com/photos/calliope/3349556938

0 Shares
Top articole:

Crezi ca ouale se pastreaza mai bine in frigider? La fel ca rosiile sau castravetii? Ei bine, te inseli! Sunt alimente care se pastreaza mai bine daca sunt tinute intr-un loc racoros, dar nu…

citeste continuarea ...

Oţetul de mere nu este bun doar pentru salate, acesta este şi un produs cosmetic natural şi extrem de eficient. În plus, este şi accesibil la preţ.

citeste continuarea ...

Bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient impotriva cosurilor, a punctelor negre si pentru a calma pielea iritata.

citeste continuarea ...

Stiati ca uleiul de masline va poate ajuta sa va albiti dintii in mod natural, fiind eficient impotriva petelor si in prevenirea formarii tartrului?

citeste continuarea ...

Putem considera coarda de sarit ca cel mai bun aliat al nostru atunci cand vrem sa dam jos kilogramele in plus, sa scapam de celulita sau pur si simplu cand vrem sa ne simtim bine in pielea noastra.

citeste continuarea ...

Ştim deja de numeroasele efecte benefice pe care chefirul le are asupra sănătăţii întregului organism, dar ştiai că acesta face minuni şi asupra pielii noastre?

citeste continuarea ...

Mierea este un aliat puternic al unui sistem imunitar puternic. Insa este recomandat sa o consumam in timpul sarcinii?

citeste continuarea ...