Consumati ceai negru cu lamaie pentru a impiedica formarea cancerului la ovare

ceai negru cu lamaie santate cancer ovare

Conform ultimelor studii realizate de cercetatorii americani, ne putem proteja de cancerul ovarian prin schimbarea obiceiurilor alimentare, dar si cu 2 pahare de ceai negru pe zi.

Ceaiul negru cu lamaie este eficient impotriva cancerului la ovare.

Ceaiul negru cu lamaie, consumat de 2 ori pe zi, reduce cu 30% riscul de a dezvolta cancer la ovare. Ceaiul negru contine flavonoide – antioxidanti puternici care impiedica dezvoltarea celulelor cancerigene.

Citeste si:
Cancerul ovarian – 6 simptome pe care nu trebuie sa le ignori

Alte alimente bogate in flavonoide:
– vin rosu, mere, struguri, citrice.

Majoritatea formelor de cancer sunt cauzate de factori de mediu (tutun, alcool, obiceiuri alimentare proaste) . Luand masuri in acest sens, ne putem proteja de aceasta boala necrutatoare. Este esential sa consumam fructe si legume pentru a ne face plinul de antioxidanti, cereale pentru fibre, dar si condimente care au si ele proprietati anti-cancerigene. Trebuie eliminate sau limitate alimentele bogate in zahar, grasimi vegetale si proteine animale.

Citeste si:
Totul despre sangerarile uterine anormale

22 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Se poate vorbi, fara nicio exagerare, de o veritabila arta in ceea ce priveste mentinerea calmului. Fiind mai calmi, privim mai realist situatiile, obtinem rezultate mai bune in tot ceea ce facem, suntem mai apreciati si mai respectati.

citeste continuarea ...