Cum să concepi gemeni în mod natural

 

Vrei sa concepi gemeni in mod natural fara pericolele tratamentelor de fertilitate? De-a lungul timpului, s-a ajuns la concluzia ca exista solutii naturale care maresc sansele sa nasti gemeni. Iata cateva solutii sa ramai insarcinata cu gemeni:

1.  Daca in familia ta mai sunt gemeni, atunci vei sansele tale de a naste gemeni cresc. Deci, daca bunica ta are un frate geaman, si tu ai sansa de a concepe gemeni.

2. Ia cateva kilograme in greutate. Femeile care sunt putin mai plinute au sanse mai mari sa aiba gemeni. Insa nu exagera cu mancarea, altfel risti ca kilogramele in plus sa fie un pericol pentru sanatatea ta.

3. Adopta o dieta bogata in lactate, consumul acestora sporind de 7 ori sansele sa concepi gemeni. Proprietăţile naturale ale laptelui pot stimula ovarele şi pot încuraja producţia de ouă multiple pentru concepţie.

4. Adauga igname sălbatice la dieta ta, acestea continand un steroid natural. De asemenea, consuma cassave, un tip de cartof dulce, care s-a dovedit ca ajuta la cresterea ovulatiei. In Africa, tara de origine a radacinilor cassava si locul unde aceasta radacina constituie un aliment important in alimentatie, femeile au cea mai mare rată de gemeni din lume.

5. Daca ai in jur de 30 de ani, esti mai predispusa a naste gemeni pe cale naturala.

6. Daca mai ai copii, sansele de a avea gemeni, creste cu cat numarul copiilor este mai mare.

foto: http://www.flickr.com/photos/ruthbruin2002/4402012249

Recomandari Despre-copii.com

Naşterea în apă devine o opţiune tot mai populară, femeile căutând din ce în ce mai mult o naştere mai rapidă şi mai puţin dureroasă.

citeste continuarea ...

Pentru cele mai multe cupluri, primul simptom al infertilitatii este atunci când, după un an de sex neprotejat, femeile nu pot ramane insarcinate.  Chiar daca aveti un ciclu regulat, o viata sexuala sanatoasa si …

citeste continuarea ...