Renuntarea la mesele din timpul noptii la bebelusi

Un bebelus care are peste 3 luni şi care cantareste aproximativ 6 kg poate renunţa la masa din timpul nopţii. Dacă el încă se mai trezeşte în timpul nopţii, îl poţi lăsa să plângă pentru o vreme, nu alerga la el imadiat. Dacă nu se linişteşte în acest timp, iar plânsuş lui devine furios, hrăneşte-l imediat.

La mesele din timpul nopţii, bebeluşul trebuie hrănit, pe cât posibil fără a aprinde lumina. Lăsaţi copilul să sugă mai mult timp în timpul meselor din timpul serii; în cazul bebeluşilor hrăniţi cu biberonul măriţi cantitatea de lapte la celelalte supturi pentru a nu se mai trezi noaptea.

Un sugar de 6 kg care nu are probleme cu alimentaţia în timpul zilei nu are nevoie cu adevărat de masa din timpul nopţii.

Dacă vrei ca el să renunţe la mesele nocturne, nu neglija masa de la ora 22, 23 chiar dacă bebeluşul ar sări peste ea. Dacă copilul ar fi dispus să renunţe la una din mese, nu vei dori să fie alta decât cea din timpul nopţii. Dacă masa de seară este administrată cu regularitate, renunţarea la mesele din timpul nopţii poate fi mai usor de realizat. Acest lucru vă va ajuta în încercarea de a renunţa la suptul dintre miezul nopţii din ora 4-5 dimineata.

0 Shares
Top articole:

Crezi ca ouale se pastreaza mai bine in frigider? La fel ca rosiile sau castravetii? Ei bine, te inseli! Sunt alimente care se pastreaza mai bine daca sunt tinute intr-un loc racoros, dar nu…

citeste continuarea ...

Oţetul de mere nu este bun doar pentru salate, acesta este şi un produs cosmetic natural şi extrem de eficient. În plus, este şi accesibil la preţ.

citeste continuarea ...

Bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient impotriva cosurilor, a punctelor negre si pentru a calma pielea iritata.

citeste continuarea ...

Stiati ca uleiul de masline va poate ajuta sa va albiti dintii in mod natural, fiind eficient impotriva petelor si in prevenirea formarii tartrului?

citeste continuarea ...

Putem considera coarda de sarit ca cel mai bun aliat al nostru atunci cand vrem sa dam jos kilogramele in plus, sa scapam de celulita sau pur si simplu cand vrem sa ne simtim bine in pielea noastra.

citeste continuarea ...

Ştim deja de numeroasele efecte benefice pe care chefirul le are asupra sănătăţii întregului organism, dar ştiai că acesta face minuni şi asupra pielii noastre?

citeste continuarea ...

Mierea este un aliat puternic al unui sistem imunitar puternic. Insa este recomandat sa o consumam in timpul sarcinii?

citeste continuarea ...