Renuntarea la mesele din timpul noptii la bebelusi

Un bebelus care are peste 3 luni şi care cantareste aproximativ 6 kg poate renunţa la masa din timpul nopţii. Dacă el încă se mai trezeşte în timpul nopţii, îl poţi lăsa să plângă pentru o vreme, nu alerga la el imadiat. Dacă nu se linişteşte în acest timp, iar plânsuş lui devine furios, hrăneşte-l imediat.

La mesele din timpul nopţii, bebeluşul trebuie hrănit, pe cât posibil fără a aprinde lumina. Lăsaţi copilul să sugă mai mult timp în timpul meselor din timpul serii; în cazul bebeluşilor hrăniţi cu biberonul măriţi cantitatea de lapte la celelalte supturi pentru a nu se mai trezi noaptea.

Un sugar de 6 kg care nu are probleme cu alimentaţia în timpul zilei nu are nevoie cu adevărat de masa din timpul nopţii.

Dacă vrei ca el să renunţe la mesele nocturne, nu neglija masa de la ora 22, 23 chiar dacă bebeluşul ar sări peste ea. Dacă copilul ar fi dispus să renunţe la una din mese, nu vei dori să fie alta decât cea din timpul nopţii. Dacă masa de seară este administrată cu regularitate, renunţarea la mesele din timpul nopţii poate fi mai usor de realizat. Acest lucru vă va ajuta în încercarea de a renunţa la suptul dintre miezul nopţii din ora 4-5 dimineata.