Ceai de papadie recomandat in cazul unui dezechilibru glandular
Papadia se recomanda ca medicament in toate bolile in care exista un dezechilibru glandular.
Care sunt proprietatile ceaiului de papadie?
Ceaiul de papadie se foloseste in obezitate, in bolile de ficat; normalizeaza circulatia sangelui, mareste pofta de mancare la convalescenti si are actiune diuretica.
Ceaiul de papadie, prin diureza pe care o produce, face ca toxinele din corp sa se elimine si ajuta indirect in eczeme si alte boli de piele, in guta, reumatism si ateroscleroza.
Ceai de papadie – mod de preparare
La 1 litru de apa se folosesc 50 g (o mana) de planta (radacini si frunze taiate). Se fierbe doua minute si se infuzeaza zece minute. Sunt recomandate trei cesti pe zi, inaintea meselor.
Contraindicatii
Ca orice produs pe baza de plante, este posibil ca si ceaiul de papadie sa aiba efectele adverse, desi rare si de obicei uşoare. Daca sunteti alergici la plante precum echinaceea sau musetelul, utilizati cu prudenta ceaiul de papadie.
Vezi mai multe
– ceaiuri medicinale
Continutul inalt de fibre hidrosolubile din ovaz creeaza o senzatie de satietate, de aceea taratele de ovaz sunt din ce in ce mai utilizate in curele de slabire.
Crezi ca ouale se pastreaza mai bine in frigider? La fel ca rosiile sau castravetii? Ei bine, te inseli! Sunt alimente care se pastreaza mai bine daca sunt tinute intr-un loc racoros, dar nu…
Conform ultimelor studii realizate de cercetatorii americani, ne putem proteja de cancerul ovarian prin schimbarea obiceiurilor alimentare, dar si cu 2 pahare de ceai negru pe zi.
Stiati ca uleiul de masline va poate ajuta sa va albiti dintii in mod natural, fiind eficient impotriva petelor si in prevenirea formarii tartrului?