Tuse şi răceală în timpul sarcinii

Tuse şi răceală în timpul sarcinii

Te supara tusea si raceala in timpul sarcinii? Din păcate, se întâmplă, şi fie că este vorba de o răceală banală sau una mai serioasă, trebuie luată în serios şi tratată încă de la primele simptome. Pentru siguranţa copilului tău, este important să reduci febra şi să se consulţi doctorul tău. Dacă febra este mare, mai ales în primul semestru, poate fi problematică pentru copilul tău care este în curs de dezvoltare.

Cum tratăm răceala în timpul sarcinii?

  • Ia-ţi temperatura. Este important să ştii exact ce temperatura ai, şi s-o raportezi doctorului tău. Trebuie să fii atentă la orice simptom şi să-l tratezi cu maximă seriozitate.
  • Bea multe lichide. O febra te poate deshidrata rapid. Atunci când ai febră, aportul de lichide trebuie să fie mai mare decât în ​​mod normal pentru a împiedica deshidratarea.
  • Foloseşte comprese reci. O compresă rece pusă pe frunte şi pe încheieturi poate face răceală să dispară.
  • Poţi să iei paracetamol pentru a trata răceala. Acesta este, în general, considerat sigur, dar cel mai bine este să consulţi doctorul înainte de a lua orice medicament în timpul sarcinii. Încearcă să nu iei paracetamol prea des, mai ales în ultima parte a sarcinii. Este de asemenea important să urmezi instrucţiunile de pe pachet şi să nu iei mai mult decât doza maximă indicată.

Este important să rămână calmă şi să nu-ţi faci griji prea mult, chiar daca raceala in timpul sarcinii poate speria pe oricine. Dacă urmezi tratamentul prescris de doctor, precum şi sugestiile de mai sus şi multă, multă odihnă, vei uita în curând de tuse şi febră.

Recomandari Despre-copii.com

Vitaminele prenatale reprezinta un subiect fierbinte in zilele noastre. Ok, stim cat de important este sa luam vitamine inainte de a ramane insarcinate  si in timpul sarcinii si alaptarii copilului.  Totusi, sunt si unele lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceste vitamine prenatale.

citeste continuarea ...

Cat de importante sunt vitaminele prenatale in sarcina?

O dieta sanatoasa este cea mai buna modalitate de a obtine vitaminele si mineralele de care organismul tau are nevoie – dar, chiar daca mananci sanatos in fiecare zi, s-ar putea sa …

citeste continuarea ...

Cat de periculos este fumatul in timpul sarcinii? Fumatul in timpul sarcinii afecteaza sanatatea ta, dar si a copilului atat inainte dar si dupa ce copilul se naste.

citeste continuarea ...

Alimentaţia este foarte importantă în timpul sarcinii. Există substanţe specifice de care organismul tău are nevoie pentru a ajuta copilul să crească şi să dezvolte sănătos. În acelaşi timp, există unele alimente de care trebuie să te fereşti.

citeste continuarea ...