Cate calorii are un kiwi?

kiwi calorii continute intr-un fruct

<h2>Kiwi – calorii continute intr-un fruct</h2>
Un kiwi mediu cantarind aproximativ 76 g contine doar 46 de calorii. Fructele de kiwi nu contin grasimi iar carbohidrati in jur de 4% din valoarea recomandata zilnica – informatie nutritionala ce se refera la o dieta de 2.000 de calorii.

Kiwi este un fruct cu numeroase beneficii asupra sanatatii (este mai bogat in vitamina C decat portocala sau lamaia, este la fel de bogat in potasiu ca mult mediatizata banana si este unul din putine putinele fructe care contine proteine). Kiwi este, de asemenea, un aliment care contine calorii negative.

Kiwi contine o multime de antioxidanti precum si fibre. Nu este recomandat numai in dieta cu calorii negative. Cu mult ianinte ca aceasta dieta sa devina cunoscuta, fructul de kiwi era recomandat intrucat reduce riscul formarii cheagurilor de sange, reduce colesterolul, si chair este un aliat impotriva cancerului si a bolilor cardiovasculare.

Toate aceste proprietati ale fructului de kiwi l-au propulsat in randul celor mai sanatoase alimente.

Daca iti doresti un aliment care contine calorii negative dar care este si foarte sanatos pentru organism, atunci fructul de kiwi este exact ceea ce cauti.

0 Shares
Recomandari Despre-copii.com

Papadia se recomanda ca medicament in toate bolile in care exista un dezechilibru glandular.

citeste continuarea ...

Conform ultimelor studii realizate de cercetatorii americani, ne putem proteja de cancerul ovarian prin schimbarea obiceiurilor alimentare, dar si cu 2 pahare de ceai negru pe zi.

citeste continuarea ...