Un bebelus nascut la 24 de zile dupa fratele sau geaman

Doi gemeni din Boston isi serbeaza ziua de nastere la 24 de zile diferenta!

gemeni nascuti in zile diferite

Un geaman nascut iarna, celalalt primavara – asa ceva nu credeai ca o sa auzi vreodata – insa este o realitate. Lindalva Pinheiro da Silva din Boston era insarcinata in 24 de saptamani cu gemeni cand i s-a rupt apa. Medicii nu au putut impiedica nasterea micutului Alexandre care cantarea abia 700 grame. Avand in vedere declansarea atat de prematura a travaliului, medicii au hotarat sa intarzie nasterea celui de-al doilea copil. Asa a aparut pe lume, Ronaldo, la 24 de saptamani dupa fratele lui si cu 500 de grame in plus.

Este un adevarat miracol ca ambii gemeni au supravietuit si ca, in ciuda faptului ca unul din ei din este cu 24 de saptamani mai mare ca celalalt, ambii sunt sanatosi.

Asadar, fericitii parinti vor trebui sa faca 2 torturi pentru a sarbatori zilele de nastere ale gemenilor 🙂 Asta da o noutate!

Recomandari Despre-copii.com

Copiii carora li s-au administrat antibiotice inaintea varstei de 1 an sunt cu 60% mai predispusi la astm!

citeste continuarea ...

Sughitul este foarte frecvent la bebelusi, in special la nou-nascuti. Se poate intampla ca bebelusul sa sughita chiar si o jumatate de ora incontinuu.

citeste continuarea ...

Daca bebelusul sau copilul tau a facut febra, acesta nu este neaparat un motiv de alarmare. In principiu, febra nu este un pericol pentru sanatatea bebelusului.

citeste continuarea ...

Alimentatia sugarului se deosebeste fundamental de cea a copilului sau a adultului. Fiind in perioada de crestere, sugarul are nevoie, in primul rand, de substante de constructie si energetice.

citeste continuarea ...

Stiti cata apa trebuie sa bea zilnic un bebelus? Vezi tabelul cu aportul de apa zilnic in functie de varsta.

citeste continuarea ...

Afla care este adevarul legat de suptul degetelor, renunta la conceptiile gresite legate de acest obicei si afla cum poti ajuta copilul tau sa renunte la acest obicei specific copilariei.

citeste continuarea ...